צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עגבניות, מרז'ורם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -50 דקות. וזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו סטינקו של ברוס איידל (צלעות חזיר צלויות ומטוגנות).
הוראות
1
שוקי עגל שטופים ויבשים. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שוק עגל
2
בתנור הולנדי גדול מספיק כדי להחזיק רק את כל השוק, לחמם את שמן הזית עד רק עישון.
מוסיפים את היין, רוטב עגבניות ואנשובי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את השוק וחוזרים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה, מכסים בחוזקה ומבשלים 2 שעות, או אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש עבור אותה כמות זמן, או עד מזלג מכרז.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.