קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות1
ציון בריאות40
מגזין

שלוש גבינות פיצה עם בצל, מרווה, ארוגולה

שלוש גבינות פיצה עם בצל, מרווה, ארוגולה
לעשות בצק

הוראות

1
מערבבים יחד שמרים, 1 כף קמח, ו 1/4 כוס מים חמים בכוס מדידה ולתת לעמוד עד תערובת מפתחת קצף שמנת על פני השטח, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים יחד 1 1/4 כוסות קמח עם מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
3
מוסיפים תערובת שמרים, שמן, ונותר 1/2 כוס מים חמים ומערבבים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח (כ 1/2 כוס) כדי להפוך את הבצק להתרחק הצדדים של הקערה. (הבצק יהיה רטוב יותר מאשר ענפי פיצה אחרים ייתכן שעשית.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ללוש בצק על משטח מקומח קלות עם ידיים מקומטות קלות (מחזירות ידיים כאשר הבצק הופך דביק מדי) עד חלקה, רכה וגמישה, כ 8 דקות. טופס בצק לכדור, לשים על משטח מקומח קלות, ואבק בנדיבות עם קמח. כיסוי רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם ללא טיוטה עד הוכפל בתפזורת, על 1 1/4 שעות. אבק קליפת עץ או תבנית אפייה גדולה (ללא צדדים) עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אל תכה את הבצק. בזהירות לדלות בצק בקערת קמח כדי מעיל ולהעביר למשטח עבודה יבש. להחזיק קצה אחד של בצק באוויר בשתי הידיים ולתת לתחתית רק לגעת במשטח העבודה, בזהירות ובמהירות להזיז את הידיים סביב קצה הבצק (כמו לסובב גלגל ההגה), ומאפשר למשקל הבצק למתוח עגול בערך 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
שכב בצק שטוח על קליפת או תבנית אפייה. המשך לעבוד קצה הבצק עם האצבעות שלך, מותח אותו לתוך סיבוב 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
הפוך ציפוי
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מפזרים פיצה עם Parmigiano-רג ' יאנו, ולאחר מכן בשורה בקצה הרחוק של פיל עם קצה רחוק של אבן בתנור להטות לקלף, מטלטל אותו בעדינות כדי להתחיל פיצה נעה. כאשר קצה פיצה נוגע אבן, מהר למשוך בחזרה לקלף להעביר פיצה לאבן (לא למשוך בחזרה פיצה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
GorgonzolaGorgonzola
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
אופים עד הקרום הוא זהב גבינה מבעבעת, 10 עד 12 דקות. שקופיות לקלף תחת פיצה כדי להסיר מהתנור, ולאחר מכן למעלה עם ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הערת טבחים
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
Dough can rise slowly, covered, in the refrigerator for 1 day. Bring to room temperature before using.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק