שמיר פיקל קציץ בשר
שמיר פיקל קציץ בשר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. אם יש לך מים, סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שמיר פיקל קציץ בשר, מטבל עטיפת מלפפון חמוץ, ו מלפפון חמוץ מרטיני.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז צלחת אפייה 8x8 אינץ'.
לנצח את הביצה בקערת ערבוב.
להקציף את הבצל, מיץ חמוצים, מלח ופלפל. מערבבים את הלחם עד רטוב, ולאחר מכן לערבב את הבשר הטחון עד בשילוב שווה. טופס לתוך כיכר ומקום למחבת מוכנה. מערבבים יחד את החמוצים הקצוצים, קטשופ, מים, סוכר ורוטב ווסטרשייר; יוצקים מעל קציץ הבשר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).