שמנת חמוצה-פאי צימוקים
פאי שמנת צימוקים חמוץ עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מרגרינה, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת צימוקים שמנת חמוצה, עוגת שמנת חמוצה צימוקים, ו עוגת צימוקים שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום בהיר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
ב 1-סיר ליטר, צימוקים חום ומים רותחים; להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
ב 2-סיר ליטר, לערבב 1 כוס סוכר, קמח ומלח. בקערה, לנצח חלמונים ביצה, שמנת חמוצה ומרגרינה.
מוסיפים לתערובת סוכר במחבת. מבשלים על אש נמוכה על 15 דקות או עד עבה.
מוסיפים צימוקים סחוטים, אגוזים 1 כפית וניל.
יוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה.
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, להכות עד התערובת יוצרת פסגות נוקשות.
להוסיף 1 כפית וניל. מרנג כפית מעל מילוי; להפיץ עד קצה הקרום.
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
אופים ב 177° על 12 דקות או עד מרנג הוא השחמה קלות. מגניב לגמרי, בערך 3 שעות. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.