קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שמנת חמוצה-פאי צימוקים

שמנת חמוצה-פאי צימוקים
פאי שמנת צימוקים חמוץ עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, מרגרינה, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת צימוקים שמנת חמוצה, עוגת שמנת חמוצה צימוקים, ו עוגת צימוקים שמנת חמוצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. הפוך את קרום העוגה לפי הוראות על תיבת עבור קרום אחד
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קליפה אפויה.
3
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום בהיר. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
ב 1-סיר ליטר, צימוקים חום ומים רותחים; להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
ניקוז; להפריש.
6
ב 2-סיר ליטר, לערבב 1 כוס סוכר, קמח ומלח. בקערה, לנצח חלמונים ביצה, שמנת חמוצה ומרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
מרגרינהמרגרינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
7
מוסיפים לתערובת סוכר במחבת. מבשלים על אש נמוכה על 15 דקות או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הסר מהחום.
9
מוסיפים צימוקים סחוטים, אגוזים 1 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
אגוזיםאגוזים
10
יוצקים לתוך קליפת עוגה אפויה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
11
בקערה גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עם מיקסר חשמלי עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/3 כוס סוכר, להכות עד התערובת יוצרת פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
12
להוסיף 1 כפית וניל. מרנג כפית מעל מילוי; להפיץ עד קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרוםקרום
13
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
14
אופים ב 177° על 12 דקות או עד מרנג הוא השחמה קלות. מגניב לגמרי, בערך 3 שעות. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור