שעועית עם כרוב ונקניק פורטוגזי
זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ירקות חרדל תינוק, עגבניות משומר, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מרק נקניק פורטוגזי-קייל, מרק תפוחי אדמה כרוב נקניק פורטוגזי, ו פולנטה עם כרוב, שעועית ונקניקיות.
הוראות
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד גדול על חום בינוני.
מוסיפים נקניק ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד השחמה, כ 5 דקות.
מוסיפים בצל ושום; מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים, מגרדים חתיכות משחימות מתחתית הסיר ומערבבים מדי פעם, עד שהיין מצטמצם בחצי, כ-3 דקות.
מוסיפים קליפת פרמזן, אם משתמשים, צ ' ילי, טימין, עלה דפנה, מרק, עגבניות ושעועית. מביאים לרתיחה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם והוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על שעועית שקועה, עד שעועית מכרז, 1-1 1/2 שעות.
מערבבים כרוב ומיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל.
לעשות קדימה: שעועית ניתן לבשל 3 ימים קדימה. כיסוי וצינה.