שרימפס וסלט ארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס וסלט ארוגולה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם רוזמרין, פלפל חריף, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו שרימפס חמים וסלט ארוגולה, סלט ארוגולה עם שרימפס ועגבניות, ו סלט ארוגולה מנגו שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את 3 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף 2 כפות שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים רוזמרין, פלפל, ושום למחבת; לבשל 2 דקות או עד שום רך, ערבוב כל הזמן. הגבר את החום לגובה בינוני.
הוסף שרימפס למחבת; לטגן במשך 6 דקות או עד שרימפס נעשים.
הסר תערובת שרימפס מהמחבת.
להוסיף 1 כף הנותרים שמן וחומץ למחבת; לבשל במשך 15 שניות.
טפטוף חם תערובת חומץ על תערובת ארוגולה; לזרוק בעדינות מעיל. מחלקים תערובת ארוגולה בין 4 צלחות; העליון עם שרימפס.