שרימפס לינגוויני אלפרדו
שרימפס לינגוויני אלפרדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פסטה לינגווינית, שרימפס, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו, Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו לינגוויני אלפרדו.
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, להמס חמאה בסיר גדול.
בצל מטגן ושום מעל חום בינוני עד רך.
להוסיף שרימפס; לטגן מעל חום גבוה במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מוסיפים חצי-חצי. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מתעבה.
מניחים פסטה בצלחת הגשה, ומכסים ברוטב שרימפס.
מפזרים פלפל שחור וגבינת פרמזן.
מקשטים עם פטרוזיליה ופרוסות לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.