קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

שרימפס מוקפץ הודי ברוטב שמנת (בהגארי ג'ינגה)

שרימפס מוקפץ הודי ברוטב שמנת (בהגארי ג'ינגה)
שרימפס מוקפץ הודי ברוטב שמנת (בהגארי ג'ינגה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 371 קלוריות. מתכון זה משמש 4. 58 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. גשו לסופר וקנו כוסברה, חלב קוקוס, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג עמילן תירס שוקולד כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: מוקפץ שרימפס ואספרגוס ברוטב שעועית שחורה, ארוחת ערב הערב: שרימפס מוקפץ עם רוטב עגבניות, ו מערבבים שרימפס מטוגן ברוטב קוקוס חריף-ואל תשכחו את הקייל.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד רסק עגבניות, מלח, סוכר, גראם מסאלה, זרעי כמון טחונים, פלפל אדום גרוס, כוסברה, פלפל ג ' לפנו, מיץ לימון וחלב קוקוס. הניחו רוטב קוקוס בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחוןכמון טחון
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
גארם מסאלהגארם מסאלה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים שמן בווק או במחבת על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים את זרעי החרדל ומבשלים עד שהם מתחילים לצוץ. מיד מערבבים שום, ומבשלים עד השום מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים שרימפס ומבשלים עד שהשרימפס אטום; זה אמור לקחת דקה או שתיים בלבד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
יוצקים את רוטב הקוקוס על השרימפס; מבשלים עד שהרוטב מתחיל להתבשל. בקערה קטנה מערבבים יחד עמילן תירס ומים; מערבבים לרוטב וממשיכים לבשל עד לקבלת סמיכות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אור הזרקורים של מנאז ' א טרואה פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
אור הזרקורים של טרואה מאיר זרקור על טעמי הדרים מרעננים בצורה המסנוורת ביותר. אור הזרקורים הוא כוכב חדש עם ניחוחות פריחת התפוז הסקסיים המובילים לסיד מפתח זסטי וטעמי תפוח סבתא סמית מעוררי תיאבון שגורמים לך להתקמט. נגיעה של מתיקות יערה ומינרליות מאזנת את תווי ההדרים המובהקים לפני שהווילונות נושרים בגימור פריך ומרענן.