קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

שרימפס צרפתית

שרימפס צרפתית
שרימפס צרפתית דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 556 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 541 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פטרוזיליה, שרימפס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. נסו שרימפס צרפתית, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
פרפר את השרימפס: חותכים עמוק לאורך הקצה המעוקל החיצוני, ואז מתפשטים כמו ספר. טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
הקציפו בקערה את הביצים עם 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל וכף 1 פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים כ-1/8 אינץ ' שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את הקמח בקערה רדודה. עובדים בקבוצות, מחפרים את השרימפס בקמח, טובלים בתערובת הביצים ומוסיפים למחבת בצד החתוך כלפי מטה; מטגנים, הופכים, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
יוצקים את כל השמן מהמחבת ומנגבים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את המרק, היין ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט, 4 דקות. דוחפים את העגבניות לצד אחד; מקציפים פנימה את החמאה כמה חתיכות בכל פעם. מערבבים פנימה את השרימפס ואת 1 כף הפטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
בינתיים מכניסים את התרד לקערה חסינת מיקרוגל, מפזרים מים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון ומנקבים את הפלסטיק; מיקרוגל עד נבול, 3 עד 5 דקות. מחלקים את תערובת התרד והשרימפס בין הצלחות ומעליהם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
צילום: כריסטופר טסטני

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גאג ' אן אלטני די בראסיקה סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-150 דולר לבקבוק.
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
צהוב זהוב עם בושם אלגנטי עם תווים ארומטיים בהרמוניה עם הפרי המובהק. מבנה צפוף וגוף מאוזן, נתמך על ידי חומציות משולבת לחלוטין.