שרימפס צרפתית
שרימפס צרפתית דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 556 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 541 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פטרוזיליה, שרימפס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. נסו שרימפס צרפתית, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי עבור מתכונים דומים.
הוראות
פרפר את השרימפס: חותכים עמוק לאורך הקצה המעוקל החיצוני, ואז מתפשטים כמו ספר. טפיחה יבשה.
הקציפו בקערה את הביצים עם 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל וכף 1 פטרוזיליה.
מחממים כ-1/8 אינץ ' שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
שים את הקמח בקערה רדודה. עובדים בקבוצות, מחפרים את השרימפס בקמח, טובלים בתערובת הביצים ומוסיפים למחבת בצד החתוך כלפי מטה; מטגנים, הופכים, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל השמן מהמחבת ומנגבים.
מוסיפים את המרק, היין ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט, 4 דקות. דוחפים את העגבניות לצד אחד; מקציפים פנימה את החמאה כמה חתיכות בכל פעם. מערבבים פנימה את השרימפס ואת 1 כף הפטרוזיליה שנותרה.
בינתיים מכניסים את התרד לקערה חסינת מיקרוגל, מפזרים מים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון ומנקבים את הפלסטיק; מיקרוגל עד נבול, 3 עד 5 דקות. מחלקים את תערובת התרד והשרימפס בין הצלחות ומעליהם הרוטב.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גאג ' אן אלטני די בראסיקה סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-150 דולר לבקבוק.
![ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן]()
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
צהוב זהוב עם בושם אלגנטי עם תווים ארומטיים בהרמוניה עם הפרי המובהק. מבנה צפוף וגוף מאוזן, נתמך על ידי חומציות משולבת לחלוטין.