שרימפס קוקוס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 4861 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 495 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 135 אוהדים. אם יש לכם ביצים, פתיתי צ'ילי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו קוקוס Laksa עם שרימפס (קוקוס-קארי מרק אטריות עם שרימפס), Moilee שרימפס קראלה (שרימפס בקארי ומרק קוקוס), ו שרימפס קוקוס בקתת סרטנים - זוהי דרך מרעננת להכין שרימפס, לא לפספס את זה עבור טעם טרופי נפלא (מתכונים דומים).
הוראות
1
שרימפס העונה עם מלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מערבבים קוקוס ופנקו בקערת ערבוב גדולה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מערבבים ביצים ו 2 כפות קמח בקערת ערבוב גדולה לטאטא עד הומוגנית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מניחים את שאר הקמח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיפים שרימפס לקערה עם קמח וזורקים למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מעבירים שרימפס לתערובת ביצים, מנערים קמח עודף. לזרוק מעיל ביסודיות. החזק את הקערה עם תערובת הקוקוס ביד תן שלך, וזורק כל הזמן, להרים שרימפס אחד בכל פעם עם יד ימין שלך, לאפשר בלילת עודף לטפטף, ולזרוק בתערובת הקוקוס. השרימפס צריך בסופו של דבר מצופה באופן שווה בלי להיצמד זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מעבירים את השרימפס לצלחת, מנגבים את הבלילה ופירורים מהזנב שלהם כמו שאתה הולך. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
8
בינתיים, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מערבבים את השום, פתיתי צ ' ילי, סוכר, חומץ, ו 1/2 כוס מים בסיר קטן וחום עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מערבבים יחד הנותרים מים עמילן תירס בקערה קטנה כדי ליצור slurry חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
לטאטא אותו לתוך הרוטב ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
הסר מהחום ולהקציף ברוטב דגים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
שמן חום בתנור ווק גדול או הולנדי ל 191° כפי שנמדד על מדחום קריאה מיידית. להוריד שרימפס לתוך שמן אחד בכל פעם ומטגנים, להתסיס כל הזמן עם עכביש מתכת עד חום זהוב עמוק פריך מכל הצדדים, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.