קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

תבשיל אספרגוס

תבשיל אספרגוס
תבשיל אספרגוס נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 556 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא אספרגוס, מרק גבינה מרוכז, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו תבשיל אספרגוס ונקניק, תבשיל חזיר ואספרגוס, ו תבשיל אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערת ערבוב, תערובת גבינת שמנת ומרק גבינת צ ' דר עד שאין גושים. מקפלים בשרימפס.
מרכיבים שתצטרך
מרק גבינת צ ' דרמרק גבינת צ ' דר
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
מסדרים את האספרגוס בצלחת תבשיל 9x13 אינץ'. הם צריכים להיות מסודרים כך שהראש עד הזנב של האספרגוס לסירוגין.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
יוצקים את תערובת הגבינה והשרימפס על האספרגוס. השתמש במרית כדי להפיץ את המרק באופן שווה. תיזהר לא לקרוע אספרגוס. ודא שיש לפחות 1/2 אינץ ' של מקום בין החלק העליון של החומרים ואת החלק העליון של תבשיל קדרה כי התבשיל יהיה להרתיח בעת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמורקופסת שימורים) עגבניות חתוכות לקוביות עם צ'ילי ירוק, המיץ שמור
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים מכוסה בתנור שחומם מראש 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 35 דקות. לאחר 35 דקות, לחשוף ולרסק בצל מטוגן על גבי תבשיל לבשל עבור הנותרים 10 דקות נחשפו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגןבצל מטוגן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®