קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון

תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון
תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 655 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, חלב, 2 בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. האוכל הביא לך אותו. נסו תבשיל בייקון, תפוחי אדמה וביצה, תבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה ובייקון, ו תבשיל בייקון תפוחי אדמה מדהים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9-by-9-אינץ תבנית אפיית מתכת עם חמאה (אם אתה לא מתכנן לחמם את התבשיל על גריל, צלחת אפיית קרמיקה או זכוכית הוא בסדר לשימוש); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הבייקון בשכבה זוגית על תבנית אפייה מעוטרת ואופים עד פריך משחימים, כ -15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר לצלחת גדולה נייר מגבת מרופדת ולהניח בצד להתקרר.בינתיים, להמיס את החמאה הנמדדת בסיר גדול, רחב או תנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיף את פלפל ובצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הקמח הוא כבר לא גלם טעימות, על 1 דקה.תוך לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך את החלב ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
תן לתערובת לבוא לרתיחה ולהסיר מהחום.
7
לטאטא את המלח הנמדד, שמנת חמוצה, ו 1 כוס של הגבינה ואת העונה עם פלפל; להפריש.מגררים את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת (אתה צריך על 5 כוסות של תפוחי אדמה גרוסים), להוסיף לסיר, ומערבבים לשלב.קוצצים את בייקון מקורר לקוביות קטנות, מוסיפים אותו לתערובת תפוחי האדמה, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה, מורחים אותה לשכבה זוגית ומפזרים את 1 1/2 כוסות הגבינה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים עד השחמה בכל רחבי, מבעבע בקצוות, ותפוחי האדמה מבושלים דרך, על 1 שעה (לכסות את המנה עם רדיד אלומיניום אם זה בראונינג מהר מדי). כדי להפוך קדימה לחמם בתנור או על גריל, לתת את התבשיל מבושל להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים בנייר אלומיניום ומקררים עד 2 ימים. כאשר מוכן לחמם, לתת את התבשיל המכוסה לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 עד 1 1/2 שעות, ולאחר מכן במקום בתנור 177° או על גריל בינוני (כ350 עד450) עד מחומם דרך, על 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות