תבשיל בקר וירקות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גזר, בצל, אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בקר וירקות, תבשיל בקר ירקות, ו תבשיל בקר וירקות.
מוסיף את הבצל ואת רסק עגבניות לסיר לטגן על אש בינונית במשך 5 דקות, או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר את הבשר למחבת יחד עם מרק בשר, בשילוב עם תערובת בצל ורסק עגבניות. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד הבשר הוא רך.
מוסיפים את הגזרים, תפוחי האדמה, רוזמרין, טימין, עלה דפנה פתיתי פלפל אדום כתוש ומבשלים, מכוסה, במשך 45 דקות נוספות. (הערה: ייתכן שיהיה צורך להוסיף קצת מים אם התבשיל נראה עבה מדי.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות