תבשיל הבישול האיטי של אמיליה ברונסוויק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל Brunswick סיר איטי של אמיליה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 41 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שעועית לימה, בצל, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-30 דקות. . וזה די טוב. נסו נזיד בראנסוויק סירי איטי, נזיד בראנסוויק עוף בבישול איטי, ו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת מעל חום בינוני, וחומים את הצלעות מכל הצדדים.
מניחים בצל במחבת, מבשלים עד מכרז, ומעבירים את התנור האיטי.
מניחים את העוף בבישול האיטי, ומערבבים בעגבניות, קטשופ, רוטב סטייק, חומץ סיידר, רוטב ווסטרשייר, רוטב חם, לימון, מרק עוף ופלפל.
כיסוי, ומבשלים 6 שעות על גבוה.
הסר צלעות, להשליך עצמות, וגרוס. להחזיר בשר לבישול איטי.
מערבבים תירס שעועית לימה, לכסות, ולהמשיך לבשל 2 שעות על גבוה.