תבשיל חזיר ואורז בר
תבשיל חזיר ואורז בר נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו בשר חזיר, חרדל, פטריות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אורז בר ותבשיל חזיר, סלט חזיר אורז בר, ו סלט חזיר אורז בר.
הוראות
מביאים מרק עוף לרתיחה בסיר.
מוסיפים אורז בר; מכסים ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים במשך 35 דקות.
מערבבים אורז ארוך לאורז בר. ממשיכים להתבשל עד שנוזל נספג, תוך ערבוב מדי פעם, כ -25 דקות נוספות.
בזמן שהאורז מתבשל מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים פטריות, בצל, גזר, פלפל ירוק ושום עד שהם רכים ומשחימים, כ -10 דקות.
מערבבים יין לבן, רוטב סויה, חרדל יבש ואבקת קארי לתוך הירקות. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים עד שהנוזל מצטמצם, כ -20 דקות.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
שלבו חזיר, קרם מרק פטריות ואורז מבושל עם הירקות.
מעבירים את התערובת לתבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע, כ-30 דקות.