תבשיל טורטיה עם הודו נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם גרעיני תירס, מלח ים, שעועית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל טורקיה טורטייה של אמא, תבשיל הודו טחון, ו מקסיקני טורקיה טורטייה תבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את סלסה דה Tomatillo. בסיר כבד, 6-ליטר, שאינו מגיב על חום בינוני-גבוה, לשלב tomatillos, צ ' ילי, ומים; להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד tomatillos הם מכרז, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים, הזמנה 1/2 עד 1 כוס של נוזל הבישול. עבודה בקבוצות, לשלב טומטילו, צ ' ילי, נוזל בישול שמור, שום וכוסברה בבלנדר להתמזג מחית חלקה. במחבת כבדה, 12 אינץ', צד עמוק, לחמם את השמן על חום בינוני לבשל את תערובת tomatillo במשך כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4
הכינו את התבשיל. במחבת כבדה, 10 אינץ', חום 3/4 כוס שמן התירס על חום בינוני עד השמן מנצנץ. באמצעות מלקחיים, לטבול את טורטיות, אחד בכל פעם, בשמן החם במשך כ 10 שניות (טורטיות צריך להישאר גמיש).
מרכיבים שתצטרך
5
העברה לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר לניקוז. שמן קל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' ולהניח בצד. במחבת כבדה, 12 אינץ', nonstick, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את שני סוגי הסקווש ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את התירס ואת שעועית ירוקה ומבשלים עד רק מכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9
מחממים תנור ל 375 מעלות. מסדרים 6 של טורטיות רכות בתבנית אפייה מוכנה, חופפים את הקצוות. מכסה עם מחצית טורקיה מגורר, מחצית תערובת הירקות, 1 כוס הגבינה, 1 כוס של Tomatillo דה סלסה, ו 3/4 כוס של שמנת חמוצה. חזור על תהליך השכבות עם 6 טורטיות נוספות, טורקיה הנותרים, תערובת ירקות, וגבינה, 1 כוס של סלסה דה Tomatillo, ו 3/4 כוס של שמנת חמוצה. למעלה עם שאר 6 טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
10
טפטוף עם 1 כוס של Tomatillo דה סלסה, לכסות בנייר כסף, ואופים בתנור שחומם מראש במשך כ 50 דקות, או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
11
במהלך הדקות האחרונות של זמן הבישול, לחמם את 3 כוסות סלסה דה Tomatillo הנותרים על אש נמוכה ולשמור על חום. בקערה קטנה, לטאטא יחד את 1/2 כוס שמנת חמוצה ואת החלב; לטפטף על התבשיל החם כאשר הוא יוצא מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
12
מגישים את התבשיל החם עם סלסה דה Tomatillo חם בצד.
מרכיבים שתצטרך
13
השף Ravago חולק את הטיפים שלו עם Epicurious: אתה יכול להחליף ברווז, עוף, או כל עוף אחר עבור טורקיה במנה זו. (Ravago אינו ממליץ להשתמש בשר בקר או חזיר. או, אתה יכול להשאיר את הבשר לגמרי כדי להפוך מנה צמחונית לבבית. מתכון זה יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש, ונשמר בקירור. בצע את המתכון דרך אפיית התבשיל, אבל לא להוסיף את כוס 1 הסופית של רוטב tomatillo על גבי, אחרת המנה תהפוך רטובה מדי. לפני ההגשה, תן את המנה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן העליון עם רוטב tomatillo להתחמם בתנור 191° עד חם, על 20 דקות. בדוק את המנה פעמיים במהלך reheating; להוסיף רוטב tomatillo יותר אם זה נראה יבש.
מרכיבים שתצטרך
14
Reprinted with permission from Fonda San Miguel: Thirty Years of Food and Art by Tom Gilliland, Miguel Ravago, And Virginia B. Wood. 2005 Shearer Publishing