תבשיל עוף ואורז
תבשיל עוף ואורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, מרק עוף, עגבניית שזיפים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו תבשיל עוף ואורז, סיר אחד תבשיל עוף ואורז, ו תבשיל עוף ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F. ממיסים את החמאה במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ועל שלושה רבעים של הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את הברוקולי, עוף, אורז, עגבניות, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים לשלב.
לטאטא את מרק עוף ושמנת חמוצה בקערה, לשפוך לתוך המחבת ולהביא לרתיחה. מערבבים במחצית כל אחד havarti ופרמזן. מכסים בחוזקה במכסה או בנייר אלומיניום, מעבירים לתנור ואופים עד שהאורז רך ורוב הנוזל נספג, כ -20 דקות.
הפעל את המטגן. לחשוף את המחבת ומפזרים עם שאר havarti ופרמזן, ואז לצלות עד הזהב, על 2 דקות.
מפזרים עם בצל ירוק שמורות.