תבשיל תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל תפוחי אדמה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך אבקת שום, שמנת, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. וזה די טוב. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה, ו תבשיל חזיר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מורחים פירה באופן שווה על החלק התחתון של תבשיל קדרה.
שכבת שמנת חמוצה באופן שווה מעל.
מפזרים תיבול הבית, לפי הטעם.
בצל מטגן ופלפל בל בחמאה; שכבה שווה על גבי שמנת חמוצה. פורסים תפוחי אדמה ושכבות על בצל ופלפלים.
מפזרים תיבול הבית. סוף סוף למעלה עם גבינה.
אופים במשך 25 עד 30 דקות.
מוציאים מהתנור ומתפוררים בייקון מעל.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.