תוספת של מקלות אספרגוס לחם
תוספת של מקלות אספרגוס לחם עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -18 גרם חלבון , 20 גרם שומן ובסך הכל 359 קלוריות . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמן זית, גבינת פרמזן, חמאה ורוטב פלפלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תוספת ריזוטו אספרגוס קרם , תוספת לאספרגוס בסגנון פלמי , ותוספת סופלה דלעת דלעת .
הוראות
מבשלים את האספרגוס בכמות קטנה של מים עד שהוא רך.
מערבבים 1-1/2 כוסות גבינה ופירורי הלחם בצלחת.
בקערה רדודה מערבבים יחד ביצים, רוטב מלח ופלפל. טובלים כל חנית אספרגוס בתערובת ביצים ומגלגלים בפירורים לציפוי טוב. מצננים 20 דקות.
במחבת מחממים חמאה ושמן על בינוני-גבוה. משחימים את החניתות בשכבה אחת, הופכים בזהירות.
מוציאים ושומרים חם תוך כדי השחמה של שאר החניתות.
מגישים עם גבינה נוספת אם רוצים.