טורטירה צמחונית יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 248 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, עלים מלוחים בקיץ, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו Turtiere Turnovers, Tortière du Shack, ו פשטידת בשר (Tortiere) (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים את מרק הירקות לסיר ומביאים לרתיחה על חום גבוה. למדוד את חלבון ירקות texturized פתיתי ירקות לתוך קערה גדולה ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
יוצקים את מרק רותח על חלבון ירקות texturized פתיתי ירקות; להשרות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1-1/2 כוס מרק עוף
3
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, להוסיף את הפטריות ובצל; לבשל ומערבבים עד רך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים את חלבון ירקות texturized ותערובת פתיתי ירקות עם פטריות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
יוצקים את הבירה למחבת עם תערובת הירקות; להסיר מחום וקריר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
לטאטא את הביצה וחלב יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
קו צלחת עוגה עמוקה עם סיבוב אחד של מאפה מוכן.
9
יוצקים את תערובת הירקות לתוך הקליפה מאפה. הכן את המאפה העליון על ידי חיתוך חור 2 עד 3 אינץ ' במרכז הסיבוב באמצעות סכין או חותך עוגיות דקורטיבי.
מברשת את החלק העליון של המאפה עם תערובת ביצה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
שמן לטיגון, רצוי קנולה
13
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 15 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) וממשיכים לאפות עד שהקרום הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'