תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין"
מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם כרישה, ביצה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין, עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך, ו כרוב ניצנים Gratin (מגזין רשת מזון) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375°. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את כרישה חתוכה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את shiitake ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל שלהם התאדה, על 5 דקות. מערבבים את השום ואת הקורנית ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לקערה בינונית.
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בנייר קלף ומשמן קלות את הקלף. בקערה גדולה, לזרוק את הסקווש עם 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים את הדלעת על תבנית האפייה המוכנה ואופים במשך כ -25 דקות, עד שהתרכך ומתחיל להשחים.
מוסיפים את הדלעת לכרישה ופטריות וזורקים.
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים בעדינות את בצק עלים למלבן 12-by-16-inch על 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים את המאפה לתוך 12 ריבועים 4 אינץ'. כף 2 כפות של תערובת שיטאקה סקווש על כל ריבוע העליון עם 2 כפות של גבינת עיזים. מברשת קלה את קצה הריבועים עם כמה ביצה מוכה. מקפלים את הריבועים מעל למשולשים טופס crimp את הקצוות באופן דקורטיבי עם מזלג.
מסדרים את ההפתעות על תבנית האפייה מוכנה על 1/2 אינץ ' זה מזה.
מברשת את צמרות של איבודי עם הביצה מוכה הנותרים.
אופים במשך כ 25 דקות, עד המאפה הוא חום זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.