קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

תפוחי אדמה ממולאים בבייקון ואפונה

תפוחי אדמה ממולאים בבייקון ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בייקון-ו-אפונה ממולאים תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אפונה, חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה ממולאים תרד-בייקון, חלפיניו בייקון ממולאים תפוחי אדמה, ו בייקון וגבינה תפו " א ממולאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. לשפשף תפוחי אדמה, יבש היטב פירס כמה פעמים עם מזלג. מיקרוגל במשך 4 דקות על גבוה. הפוך תפוחי אדמה מעל ומבשלים 4 דקות יותר. הפעל שוב, לבשל על נמוך במשך 2 דקות, להסתובב ולבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מעבירים תפוחי אדמה למשטח עבודה ומכסים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בואו לשבת במשך 5 דקות.
4
פרוס 1/4 אינץ '"מכסה" מעל כל תפוח אדמה; להשליך. עם כפית קטנה לגרוף את הבשר, עוזב קליפה עם 1/4 אינץ '" קיר " של בשר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
מערבבים תפוחי אדמה עם חמאה, מלח, פלפל וחלב בקערה גדולה. מחית עם מזלג עד מעורבב (תערובת צריכה להיות עבה). מערבבים בייקון, אפונה וגבינת כוס 1. ממלאים קליפות תפוחי אדמה עם כמויות שוות של תערובת תפוחי אדמה. למעלה עם שאריות גבינה ואופים עד גבינה נמסה ומילוי הוא התחמם, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון