תפוחי אדמה ממולאים בבייקון ואפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בייקון-ו-אפונה ממולאים תפוחי אדמה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 703 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם אפונה, חמאה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה ממולאים תרד-בייקון, חלפיניו בייקון ממולאים תפוחי אדמה, ו בייקון וגבינה תפו " א ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. לשפשף תפוחי אדמה, יבש היטב פירס כמה פעמים עם מזלג. מיקרוגל במשך 4 דקות על גבוה. הפוך תפוחי אדמה מעל ומבשלים 4 דקות יותר. הפעל שוב, לבשל על נמוך במשך 2 דקות, להסתובב ולבשל עוד 2 דקות.
מעבירים תפוחי אדמה למשטח עבודה ומכסים בקערה.
פרוס 1/4 אינץ '"מכסה" מעל כל תפוח אדמה; להשליך. עם כפית קטנה לגרוף את הבשר, עוזב קליפה עם 1/4 אינץ '" קיר " של בשר.
מערבבים תפוחי אדמה עם חמאה, מלח, פלפל וחלב בקערה גדולה. מחית עם מזלג עד מעורבב (תערובת צריכה להיות עבה). מערבבים בייקון, אפונה וגבינת כוס 1. ממלאים קליפות תפוחי אדמה עם כמויות שוות של תערובת תפוחי אדמה. למעלה עם שאריות גבינה ואופים עד גבינה נמסה ומילוי הוא התחמם, על 10 דקות.