תפוחי אדמה מתוקים מייפל מזוגגים עם בייקון ובצל מקורמל
תפוחי אדמה מתוקים מייפל מזוגגים עם בייקון ובצל קרמל עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 277 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . 1201 אדם התרשמו מתכון זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לך בטטות, מלח, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו תפוחי אדמה מתוקים מזוגגים מייפל עם בצל Cipollini, עוף מזוגג מייפל עם בצל קרמל ואגסים, ו מחית בטטה מייפל עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). לזרוק את נתחי הבטטה, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה, ולהפיץ את תפוחי האדמה המתוקים החוצה על תבנית אפייה גדולה.
צלי בתנור שחומם מראש עד השחמה ומכרז, כ 40 דקות; מערבבים לאחר 20 הדקות הראשונות.
מבשלים את הבייקון עד פריך וחום במחבת גדולה על חום בינוני, על 10 דקות; להעביר בייקון לקערה, אבל להשאיר את השומן במחבת. מבשלים את הבצל בשמן בייקון עד השחמה, כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך, לבשל את הבצל עד רך מאוד, חום, ומתוק, עוד 10 עד 15 דקות. מערבבים לעתים קרובות.
מערבבים את הבצלים עם הבייקון בקערה, ומניחים בצד.
יוצקים את סירופ מייפל למחבת החמה עם הקורנית, ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מרתיחים את הסירופ עד מופחת בחצי, 3 עד 4 דקות.
מניחים את תפוחי אדמה מתוקים קלויים תערובת בצל בייקון לתוך המחבת, ומערבבים כדי לצפות את הירקות עם זיגוג מייפל.