קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי האדמה המסולסלים של קרלטון

תפוחי האדמה המסולסלים של קרלטון
תפוחי האדמה המסולסלים של קרלטון דורשים בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 205 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . אם יש לכם לבבות ארטישוק, גבינת רומנו, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו תפוחי אדמה מסולסלים, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים תפוחי אדמה ורוטב בתבנית אפייה של 1 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטבתערובת רוטב
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מערבבים במים רותחים, חלב, מרגרינה או חמאה עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מערבבים בפסטו, עגבניות ולבבות ארטישוק, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5
אופים חשפו במשך 20 דקות. למעלה עם גבינה ואופים 5 יותר דקות, או עד העליון הוא חום זהוב ותפוחי אדמה רכים (רוטב יעבה מעט בעת הקירור).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהתנור ולתת לעמוד כמה דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה