קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי

תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי
תפוח חמוציות ממולא חזיר צלוי דורש על בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 469 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. 2647 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש מלח ופלפל כשרים, בשר חזיר במרכז לחתוך צלי, פלפל קאיין, ושאלות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: צלי כתר ממולא חמוציות של חזיר, צלי חזיר ממולא אגס וחמוציות, ו צלי חזיר ממולא תפוחים.

הוראות

1
צונן את הצלי כדי להקל על החתך: לפני שמתחילים על חזיר, לשים את צלי חזיר במקפיא במשך 30 דקות כדי להקל על לחתוך. בעוד החזיר הוא מצמרר, אתה יכול לעשות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
הפוך את המילוי ואת זיגוג: להביא את כל חומרי המילוי כדי להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהתפוחים רכים מאוד, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מסננים דרך מסננת בסדר רשת, שמירה על הנוזל. השתמש מרית גומי כדי ללחוץ על תערובת התפוח במסננת כדי לחלץ כמה שיותר נוזל החוצה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
להחזיר את הנוזל לסיר ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1/2 כוס, על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
הסר מהחום, להפריש ולשמור את הנוזל הזה לשימוש כמו זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
6
Pulse תערובת תפוח במעבד מזון, על חמש עשרה פולסים 1 שניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
תנור עד 177° או להכין את הגריל שלך לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
פרפר צלי: אתה תהיה "פעמיים חמאה flying" צלי החזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
9
הנח את הצלי למטה, צד שמן למעלה. הכנס את הסכין לצלי 1/2 אינץ ' אופקית מתחתית הצלי, לאורך הצד הארוך של הצלי.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
לעשות חתך ארוך לאורך החלק התחתון של הצלי, לעצור 1/2 אינץ ' לפני קצה הצלי. אתה עלול למצוא את זה קל יותר להתמודד על ידי מתחיל בפינת הצלי.
11
פתח את הצלי ולהמשיך לחתוך את החצי העבה של הצלי, שוב שמירה 1/2 אינץ ' מהתחתית. חזור עד הצלי הוא עובי אפילו 1/2 אינץ ' בכל רחבי כאשר הניח.
12
במידת הצורך, להלום את הצלי לעובי אפילו עם pounder בשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
13
מורחים מילוי על צלי להתגלגל בחוזקה: מתבלים את החלק הפנימי של הצלי היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
14
מורחים את המילוי על הצלי, משאיר גבול 1/2 אינץ מהקצוות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
15
החל מהצד הקצר של הצלי, מגלגלים אותו בחוזקה. מאובטח עם חוט מטבח במרווחים של 1 אינץ'. מתבלים את החלק החיצוני של הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
16
צלי בתנור: 
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מניחים צלי על מתלה במחבת צלייה, מניחים בתנור, על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מבשלים 45 עד 60 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא 130 עד 135 מעלות F.
19
מברשת עם חצי זיגוג ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
20
הסר את הצלי מהתנור או הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
21
מניחים אותו על קרש חיתוך. אוהלו אותו בנייר כסף כדי לנוח ולשמור על חם במשך 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
22
פרוסה: פרוסה לחתיכות ברוחב 1/2 אינץ', הסרת חוט הבישול כמו שאתה חותך את הצלי.
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
23
מגישים עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן