תפוח עטוף-עוגת אוכמניות
תפוח עטוף-עוגת אוכמניות היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 276 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אוכמניות, תפוחים של סבתא סמית, ביצים לבנות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת אוכמניות טריה, בייקון עטוף בלקברי חזיר צלוי, ו אפרסקים עטופים בגריל פרושוטו עם זיגוג בלסמי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: בקערה לערבב קמח ומלח. באמצעות בלנדר מאפה או שני סכינים, לחתוך חמאה עד התערובת מתפוררת.
מוסיפים 1/4 כוס מי קרח; מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד, הוספת מים נוספים במידת הצורך. אסוף בצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד וצינה לפחות 30 דקות.
הפוך מילוי: קליפה, ליבה ותפוחים פרוסות דק. לזרוק עם אוכמניות, 1/2 כוס סוכר קורנפלור.
מניחים מתלה במרכז התנור; מחממים תנור ל 204°.
הסר בצק מהמקרר ולתת להתרכך.
להתגלגל למעגל 14 אינץ'; להעביר גיליון אפייה מצופה קלף.
מורחים ריבה במעגל 10 אינץ ' על בצק. ערימת פירות על ריבה. באמצעות הידיים שלך, בזהירות להביא את הקצוות קרום על פירות, קיפול במידת הצורך (מאפה לא יכסה פירות).
מברשת קרום עם ביצה לבן; מפזרים הנותרים 1 כף. סוכר.
אופים עד הפרי מבעבע וקרום זהוב, 35 עד 40 דקות.
בואו מגניב לפחות 10 דקות לפני ההגשה.