תרנגולות קורניש צלויות עם מלית מרווה
תרנגולות קורניש צלוי עם מלית מרווה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1409 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 84 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פטריות, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: צלי קורניש משחק תרנגולות עם מלית פירות מלוחים, תרנגולות משחק קורניש עם מרווה ושום, ו תרנגולות קורניש מרווה ושום-שפשף.
הוראות
הסר קרביים מתרנגולות. כבד מילואים למילוי; להשליך giblets. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; טפיחה יבשה. לשפשף חלל של כל אחד עם לימון.
מפזרים כל חלל עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מערבבים כבדים שמורים וכבדי עוף במסננת; שוטפים היטב ומייבשים. כבדים מטוגנים ב 3 כפות חמאה במחבת בינונית 3 דקות או עד כבדים הם השחמה.
הסר כבדים; קוצצים דק ולהניח בצד. מילואים טפטוף במחבת.
מוסיפים 2 כפות חמאה, בצל, חזיר למחבת; מטגנים 5 דקות.
מוסיפים כבד קצוץ, פטריות, שקדים, פטרוזיליה ויין 3/4 כוס; מבשלים 3 דקות.
הסר מן החום, ולהוסיף פירורי לחם, מרווה, טימין, ערבוב טוב. דברים תרנגולות קלות עם תערובת עשב. סגור חורים, מאובטח עם מרים מעץ; מסבך.
מניחים תרנגולות, צד השד למעלה, בתבנית אפייה רדודה.
מערבבים ג 'לי ונותר 1/4 כוס חמאה בסיר קטן; לבשל על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ג' לי נמס. מערבבים בכוס יין 1.
יוצקים תערובת על תרנגולות.
אופים ב 400 במשך 20 דקות; להפחית את החום ל 350, ואופים 45 דקות נוספות, צולה מדי פעם. אם תרנגולות לקבל חום מדי, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
שומן דל שומן מ טיפות מחבת. להשליך שומן, ולהעביר טפטופים לסיר קטן. מערבבים קמח עם כמות קטנה של מים, ערבוב כדי ליצור משחה חלקה; מערבבים לתוך טפטוף.
להוסיף יין שנותר; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה תוסס.
מגישים רוטב עם תרנגולות קורניש.