תרנגולת גינאה עם יין אדום: Faraona Al Vino Rosso
תרנגולת גינאה עם יין אדום: Faraonan אל וינו רוסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 979 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה חדשים, נקניק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו Pesche אל וינו רוסו (אפרסקים ביין אדום), Brasato al vino rosso (בשר צלוי ביין אדום), ו צלי בקר ביין אדום (Carni Arrosto al Vino Rosso) (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי, מחממים את השומן על חום גבוה ומוסיפים את הבצל והכרישה. מבשלים מעל חום גבוה עד מתרכך ושחמה, על 5 דקות. לתבל את חתיכות תרנגולת גינאה עם מלח ופלפל ולמקם בסיר.
מפזרים את הבשר עם הקמח ומבשלים עד הבשר משחימים היטב.
מוסיפים את היין, גראפה, ואגוז מוסקט ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה ומבשלים עד הבשר מבושל דרך, על 30 דקות.
הסר את הבשר מן הסיר ולשמור חם.
מוסיפים את הפטריות, תפוחי האדמה והנקניק ומבשלים במשך 15 דקות נוספות, ואז מערבבים בחמאה, מחזירים את הבשר למחבת כדי להתחמם ולהגיש עם הרוטב מטפטף מעל.