קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ארטישוק ונאצ'וס שעועית שחורה

ארטישוק ונאצ'וס שעועית שחורה
ארטישוק ונאצ'וס שעועית שחורה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם ג'ק מונטריי גרוס מראש, שמנת, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו נאצ'וס שעועית שחורה, נאצ'וס עוף שעועית שחורה, ו נקניק גביני ונאצ'וס שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
3
על צלחת הגשה חסינת חום, שכבת טורטיות כדי לכסות את פני השטח של המגש. למעלה עם 1/3 של שעועית שחורה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
טורטיהטורטיה
4
מניחים 1/3 של ארטישוקים על גבי השעועית השחורה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
ארטישוקארטישוק
5
מפזרים קצת גבינה ועגבניות על גבי הארטישוקים. חזור על השכבות 2 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
6
מניחים תחת המטגן עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
7
מקשטים עם גושים של שמנת חמוצה ואת הבצל הירוק הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
בצל ירוקבצל ירוק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."