קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק של נילי

תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק של נילי
תרנגול הודו מטוגן עמוק של נילי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1302 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 108 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1662 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 95%. נסו ההודו המטוגן העמוק האהוב עלי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לאחר מדידת כמות השמן הדרושה לטיגון העמוק, יש לייבש את ההודו היטב, מבפנים ומבחוץ, לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים בקערה את הפפריקה המעושנת, המלח, אבקת השום, הפלפל השחור, אבקת הבצל, פלפל הקאיין והטימין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מפזרים את התבלינים לשפשף בתוך חלל של תרנגול הודו על העור. הפרד את העור מבשר השד ועסה את השפשוף על הבשר בידיים.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
שים את תרנגול הודו על מגש גיליון גדול לכסות בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך הלילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
ממלאים את הטיגון העמוק החשמלי בשמן בוטנים ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס, (ייקח בערך 1 שעה עד שהשמן יגיע לטמפרטורה).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוציאים את ההודו מהמקרר ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
ברגע שהשמן חם וההודו בטמפרטורת החדר, הורידו בזהירות רבה את ההודו לשמן החם. וודאו שהשמן שומר על הטמפרטורה שלו בזמן הטיגון. מטגנים את ההודו עד שהעור חום זהוב כהה ופריך, או עד שהטמפרטורה הפנימית של השד מגיעה ל 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 45 דקות. מוציאים בזהירות את ההודו מהשמן ונותנים לו לנוח ולנקז על רשת, כ-30 דקות. הטמפרטורה הפנימית תעלה ל 165 מעלות פרנהייט בזמן מנוחה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
9
מעבירים את ההודו לפלטת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק