30 דקות מרק שעועית לבנה טוסקנית
מרק שעועית לבנה טוסקני בן 30 דקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 508 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 2138 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא בצל, פרמזן-רג'יאנו, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: מרק שעועית לבנה טוסקנית, מרק שעועית לבנה טוסקנית, ו מרק שעועית לבנה טוסקני עם ברוקולי רב – טוויסט שונה לחלוטין על מרק ירקות.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים שום פתיתי פלפל אדומים יבשים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים מרק עוף, שעועית והנוזל שלהם, גבעולי רוזמרין, קליפת פרמזן, ועלי דפנה. להגביר את החום גבוה, ולהביא לרתיחה. להפחית מבשלים חשופים, להוסיף כרוב, לכסות ולבשל במשך 15 דקות.
להשליך את עלי המפרץ וגבעולי רוזמרין. השתמש בבלנדר יד כדי לגסות חלק השעועית עד עקביות הרצוי הוא הגיע. לחלופין, להעביר 2 כוסות מרק לבלנדר או מעבד מזון ולעבד עד חלקה (להתחיל במהירות נמוכה ולהגדיל גבוה כדי למנוע blender blow-out). חזור למרק ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מצקת לתוך קערות, מפזרים עלי רוזמרין קצוצים שמורים, טפטוף עם שמן זית כתית מעולה צורם של Parmigiano-Reggiano, ומגישים עם לחם קלוי פריך.