Gammon מזוגג עם פטרוזיליה ורוטב סיידר
גאמון מזוגג עם רוטב פטרוזיליה וסיידר דורש כ 6 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 1715 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 153 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם ציפורן, ממרח ויסקי משובח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: גמון משמש ותפוח מזוגג, סיידר בישול איטי משך חזיר עם רוטב ברביקיו סיידר, ו לפת מזוגגת עם בצל ירוק ופטרוזיליה.
הוראות
במקום להשרות את החזיר בלילה כדי להיפטר ממלח עודף, בצע את השיטה הקצרה שלי.לשקול את המפרק ולחשב את זמן הציד הלא חוקי, המאפשר 25 דקות עבור כל 450g/1lb, ולשים את המפרק במחבת גדולה מאוד. מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה, ואז מנקזים את כל המים.
יוצקים 600ml / 1 ליטר של סיידר לתוך המחבת ולאחר מכן לשפוך מספיק מים קרים כדי לכסות את המפרק.
מוסיפים את הבצלים, הגזרים, עלי המפרץ, גבעולי פטרוזיליה, ציפורן ופלפל. מביאים לאט לרתיחה, להנמיך את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות רבה עבור הזמן המחושב. אפשר למפרק להתקרר במלאי (לילה הוא אידיאלי).
מחממים התנור ל 180c / גז 4 / מאוורר 160C. להרים את המפרק מתוך המניה, ולאחר מכן לסנן את המניה ולמדוד 500ml/18fl עוז. תוריד את הקליפה מהמפרק ותשיג את השומן בתבנית יהלום.
שים את המפרק בתוך פח קלייה כבד (אם wibblywobbly שלה, prop אותו עם צרור של רדיד מעוך), לשפוך מעל סיידר הנותרים צמה בתנור במשך 45 דקות עד 1 שעה, צולה לעתים קרובות עד תחילת חום. אם המחבת הופך יבש, להתיז קצת סיידר או מים כדי לכסות את החלק התחתון של הפח.
בינתיים, להתחיל את הרוטב.
שים את החלב, גבעולי פטרוזיליה ועלי דפנה בסיר, להביא לרתיחה ולהשאיר להחדיר במשך זמן רב ככל שיש לך.
הסר את המפרק מהתנור ולהעלות את הטמפרטורה ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C.
שים את החצאים הכתומים סביב המפרק. להמיס את המרמלדה, מברשת אותו בנדיבות על כל השש והתפוזים, ואז לחזור לתנור במשך 10 דקות כדי זיגוג. הרם את השש והתפוזים על מנת צלחת הגשה, לכסות ולשמור חם בזמן שאתה מסיים את הרוטב.
מפזרים את הקמח לתוך פח צלייה לגרד ומערבבים סביב לערבב עם המיצים.
מניחים על הכיריים ומבשלים במשך כמה דקות, ערבוב, לבשל את הקמח.בהדרגה לשפוך את המניה הנמדדת להקציף היטב. עכשיו מוסיפים את החלב החדור מתוח ומביאים לרתיחה, ואז להנמיך את החום ומבשלים במשך 10 דקות. מסננים לסיר נקי, מערבבים את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ואת השמנת, ואז לחמם בעדינות ולבדוק את התיבול.
יוצקים לתוך כד חם ומגישים עם המפרק.