קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)

Pâtes aux Cêpes (טליאטלה עם פטריות פורצ'יני וקרם פרש)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle עם פטריות פורצ'יני ו Crème Fraîche). המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פטריות כפתור התינוק, שום, עלי פטרוזיליה ופרמג'יאנו-רג' יאנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו ביצים מפונקות עם פטריות בר וקרם פרש, סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, ו אפרסק וcrème Fraîche עוגה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את porcinis מיובש בקערה ומכסים עם מים רותחים. מכסים בניילון נצמד, ונותנים להשרות במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים את הפטריות היטב, שומר את כל השריית נוזלים, בערך לקצוץ את porcinis.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מחממים את המטגן על גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את porcinis, פטריות כפתור, טימין, שום, שמן זית, ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
העברה לתנור הוכחה ישר צדדי 12 אינץ 'מחבת sautée ו broil 3 אינץ' מתחת למקור החום, זורק כל כמה דקות, עד הפטריות הם חום זהוב, על 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת. כאשר הפטריות מטוגנות, יוצקים את נוזל הפטריות השמורות ואת fraîche crème ולקרצף את כל חתיכות של פטריות מהחלק התחתון של המחבת. שמור על חום נמוך. מרתיחים את tagliatelle הטרי עד אל דנטה (כ 2 דקות, או על פי הוראות החבילה).
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
TagliatelleTagliatelle
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מסננים פסטה, הזמנה 2 כוסות של נוזל בישול. לזרוק את tagliatelle עם רוטב פטריות, הוספת מי פסטה לפי הצורך להרטיב. מתבלים עם יותר מלח ופלפל ומגישים מיד, עם פטרוזיליה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה