קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות4
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Portobello, חציל, ופניני פלפל אדום קלוי

Portobello, חציל, ופניני פלפל אדום קלוי
גשו לסופר וקנו פלפלים, פטריות פורטובלו, חצילים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.

הוראות

1
מחממים מראש את התנור של מטגן ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חותכים את הצדדים על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מבשלים מתחת לגריל שחומם מראש עד שעור הפלפלים הושחר ונשרף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מניחים את הפלפלים המושחרים לקערה, וחותמים בחוזקה בניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך. מקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את כובעי פטריות פורטובלו לתוך שקית פלסטיק resealable, ויוצקים בויניגרט בלסמי. לסחוט אוויר עודף, ולאטום. להשרות לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו
2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה2 ג. שעועית ירוקה קפואה חתוכה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6
למחרת, מחממים גריל דו צדדי חשמלי (כמו George Foreman® grill) על פי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מפזרים את פרוסות החצילים עם אבקת שום ואבקת בצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8
הסר את פטריות פורטובלו מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה הנותרים. מבשלים על הגריל שחומם מראש עד מכרז 4 עד 5 דקות. מבשלים את פרוסות החצילים על הגריל שחומם מראש עד למכרז 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
הסר, להגדיר על צלחת, ומפזרים גבינת פרמזן. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
כדי להרכיב את הכריכים, להפיץ כל פרוסה של פוקצ ' ה עם רוטב החווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ
פוקצ ' הפוקצ ' ה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
11
מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
12
מניחים את פרוסות החצילים, פלפלים קלויים, ופטריית פורטובלו על ארבע פרוסות הלחם. למעלה עם הלחם הנותר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
13
לרסס את הגריל דו צדדי עם ספריי בישול, ומבשלים את הכריכים עד הגבינה נמסה, הכריכים חמים במרכז, והלחם הוא חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)