לינגוויני פירות ים
זמן הכנת המתכון כ 43 דקות. אם יש לכם עגבניות משומר, צדפות cherrystone, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לינגוויני פירות ים, לינגוויני עם רוטב פירות ים, ו תערובת פירות ים עם לינגוויני (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
794 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) עגבניות חתוכות לקוביות, מנוקזות 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 12 littleneck או צדפות cherrystone קטנות, (על, שפשף 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) מרז'ורם טרי קצוץ, או 1 כפית יבשים, ועוד לקישוט 4 ציפורן שום, קצוץ 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) לינגוויני מחיטה מלאה או ספגטי 2 (חוֹרֶף) שמן זית כתית מעולה 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק גבינת פרמזן מגוררת, (אופציונלי) 0 (יכול להיות או להרחיק) פלפל טחון טרי 1 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) צדפות ים יבשות 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) שאלות קצוצות 227 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) דג אמנון, או דג לבן קשקשי אחר, חתוך לרצועות 1 אינץ 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה