דגים Provencale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 143 קלוריות. אם יש לך פלפל, פלפל, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 71%. נסו פרובנקלה כרובית, פרובנס חצילים, ו טונה Provencale (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בתבנית אפייה מרובע 8 אינץ'; מערבבים היטב. מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות, ערבוב לאחר 2 דקות. מערבבים במיץ, מלח ופלפל. מסדרים דגים על תערובת ירקות עם חלקים עבים כלפי חוץ. כיסוי עם נייר שעווה; מיקרוגל ב 3 דקות גבוהות. הפוך דגים מעל, לכסות, מיקרוגל 2 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.