Scaloppine d'Anatra (סקלופין ברווז)
Scaloppine d ' Anatra (ברווז Scaloppine) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 307 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. אם יש לכם משמשים, ציר עוף, ברווז חזה כפול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז Scaloppine, Scaloppine ברווז עם דובדבנים יבשים וגראפה, ו בשר חזיר Scaloppine.
הוראות
חותכים שד כפול לתוך 2 שדיים בודדים. חותכים כל שד יחיד על פני התבואה ל 6 חתיכות שוות. באמצעות פטיש בשר או סכין קצבים כבד, לדפוק כל חתיכה לתוך" scaloppine "1/8 אינץ' עבה על פני 4 אינץ'. Scaloppine העונה ואבק עם קמח.
במחבת 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן זית עד לעישון.
מניחים 6 חתיכות במחבת ומבשלים עד חום זהוב כהה (כ 2 דקות). הפוך חתיכות מעל ומבשלים עד חום (על 1 דקה).
הסר ולהניח בצד על צלחת. חזור עם 6 חתיכות שנותרו ולהסיר לאותה צלחת.
מסננים שמן ומוסיפים פרוסות משמש. מבשלים עד מתרכך חום בהיר, על 1 דקה.
מוסיפים יין ומניות עוף ומביאים לרתיחה. החלף חתיכות ברווז ולהוסיף חמאה קרה. מבשלים 10 דקות עד כל הברווז מחומם דרך.