Tortas de Pescado Seco (עוגות דגים מלוחים בסגנון קולומביאני)
אם יש לך כמון טחון, בקלה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כדורי דגים בסגנון קולומביאני (Albóndigas de Pescado), Sudado de Pescado (תבשיל דגים בסגנון קולומביאני), ו Sancocho de Pescado (מרק דגים קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את הבקלה לילה במים, שינוי המים 3 או 4 times.In סיר בינוני, עם מספיק מים כדי לכסות את הבקלה המלוחה, לבשל במשך כ 15 דקות. מסננים ולהסיר את כל העצמות, ולתת מגניב. הגדר aside.In מחבת רוטב גדולה מחממת את שמן הזית, בצל ירוק, בצל ירוק, פלפל אדום, עגבניות ושום עד שהירקות רכים. מתבלים במלח pepper.In קערה בינונית מניחה את הביצה המוכה, הקמח והמלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.