Bibimbap של צמחוני מדי פעם
המתכון של Bibimbap הצמחוני מדי פעם יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בערך 1 שעה. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו סוכר, גזר, שומשום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-367 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם., שעועית ביהרי צמחונית מזדמנת מסאלה, ו כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את האורז בסיר בינוני ומוסיפים 2 כוסות מים.
מניחים מעל חום גבוה כדי להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך. מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים, כ -25 דקות. תניח בצד.
בעוד האורז מבשל, מניחים עוד סיר בינוני של מים על חום גבוה כדי להביא לרתיחה.
מניחים את הקישואים במסננת ומפזרים 1 כפית מלח; להפריש לנקז במשך 10 דקות. יש לשטוף ולייבש עם מגבות נייר.
מניחים מחבת בינונית על חום בינוני, ומוסיפים 1 כפית שמן שומשום ו 1/4 כפית שום.
מוסיפים את הקישואים, קמצוץ סוכר, ו 1/2 זרעי שומשום כפית. Sauté 2 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת; להפריש. מחק את המחבת וחזור לחום בינוני.
להוסיף 1 כפית שמן שומשום ואת שאר 1/4 כפית שום.
מוסיף את shiitakes, קמצוץ של מלח, ורוטב סויה. Sauté 2 דקות, ולאחר מכן להעביר צלחת; להפריש.
מניחים את נבטי שעועית במים רותחים עד נבול, כ -20 שניות. באמצעות כף מחוררת, להעביר למסננת לנקז.
מניחים את הנבטים בקערה, ומוסיפים 1/2 כפית שמן שומשום, קמצוץ מלח, וקמצוץ של זרעי שומשום; להפריש.
מוסיף את התרד לסיר של מים רותחים, ו blanch עד שהוא נבול והופך ירוק בהיר, על 30 שניות.
מסננים לתוך המסננת, לשטוף היטב עם מים קרים עד צונן, ואז לנקז, לסחוט את המים העודפים.
להעביר לקערה ולהוסיף 1/4 כפית מלח, 1/2 כפית שמן שומשום, ו 1/2 כפית זרעי שומשום.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מניחים את הדייקון בקערה, ומוסיפים את פתיתי צ ' ילה החמים, 1/2 כפית סוכר, 1/2 כפית שמן שומשום, וקמצוץ מלח.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
מניחים 9 אינץ ' היטב מתובל ברזל יצוק או מחבת nonstick מעל חום בינוני.
להוסיף 1 כפית שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מוסיפים 1 כוס אורז מבושל ולשטח אותו כדי ליצור פנקייק המכסה את החלק התחתון של המחבת, על 1/3 אינץ ' עבה. מבשלים עד שהוא פריך וזהב על החלק התחתון, על 5 דקות. השתמש במרית גדולה כדי להפוך אותו, ולבשל שוב עד פריך, עוד 5 דקות. לשבור את האורז crusty לכמה חתיכות.
מוסיף את האורז שנותר. מסדרים את הירקות על גבי ערימות בצורת טריז (כמו פרוסות פיצה), ציפוי עם גזר ג ' וליאן. לבשל, חשופה, עד מחומם היטב דרך, 10 עד 15 דקות. להביא את המחבת לשולחן, להוסיף את רוטב צ ' ילה, ולזרוק את התערובת בעדינות לשלב את החומרים.