קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

מרק שעועית קוריאנית (מיסו)

מרק שעועית קוריאנית (מיסו)
אם אתה רוצה להוסיף עוד קוריאני מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מרק שעועית קוריאנית (מיסו) עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 4. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 154 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש טופו, פטריות, שום להדביק, וקישואים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 80%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מרק מיסו קוריאני עם צדפות מנילה, מרק מהיר וקל {מרק מיסו עם אטריות סובה או שעועית מונג, ו מרק גאי לאן חריף ומרק שעועית.

הוראות

1
בסיר גדול על אש בינונית, שלבו מים, דנג 'אנג, משחת שום, דאשי וגוצ' וג ' אנג. מביאים לרתיחה ולתת לרתיחה 2 דקות. מערבבים קישואים, תפוחי אדמה, פטריות ובצל ומניחים לרתיחה 5 עד 7 דקות נוספות. מערבבים טופו ומבשלים עד שהטופו התרחב והירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
גוצ ' וג ' אנג.גוצ ' וג ' אנג.
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דאשי.דאשי.
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קו הרוחב של לרמנדייה-ברנייה אקסטרה ברוט עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 55 דולר לבקבוק.
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
הכרמים ממוקמים ורטוס, אוגר, אוויז, קרמנט, אשר יוצרים קו קרוב מרידיאן 4. קו אורך הוא 60% יין בסיס מבציר 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקעים למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.