קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים

טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבי טבילה. מתכון זה מכין 10 מנות עם 475 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שמן קנולן, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 86%. ציון זה הוא סופר. טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים, טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר, ו טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 אינץ ' שיפודי עץ, ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
מחממים גריל פחמים או סיר פחם קרמי בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
משחילים רצועת דג אחת לכל שיפוד, מברישים בשמן משני הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ועדיין נדיר באמצע, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים על צלחות עם רטבי הטבילה בקערות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים יחד את המיונז, השום, גרידת הליים והמיץ והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג לפני ההגשה.
8
מקציפים יחד את רוטב הסויה, מיץ הלימון, רוטב השום הצ ' ילי והסוכר ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
תנו לרוטב לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את הג ' ינג 'ר ופתיתי הצ' ילי האדומים ומבשלים עד שהג ' ינג ' ר רך, כ -2 דקות. מגבירים את האש לגבוהה, מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר החום, רוטב הסויה ומיץ הליים ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת בכרבע, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
12
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את חומץ האורז ותפוזים ולימונים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
13
מוסיפים את הבצל הירוק והשומשום רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ

מרכיבים

10קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררת8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית10קצת קישואים קצוציםשמן קנולהשמן קנולה1אוראו ממולאים כפוליםצ'ילה-רוטב שוםצ'ילה-רוטב שום454פלפל האבנרופילה yellowtail, פרוס לרצועות עבות 1-inchפילה yellowtail, פרוס לרצועות עבות 1-inch2קרום: פירורי קרקר גרהםקלופים וגרד דק זנגביל טריקלופים וגרד דק זנגביל טרי2ציפורןשום, מרוסק למשחה עם מלחשום, מרוסק למשחה עם מלח1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון1מיץ לייםמיץ ליים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גרידת ליים מגוררתגרידת ליים מגוררת2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים454פלפל האבנרופילה סלמון חסר עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץפילה סלמון חסר עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץ10קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםבצל ירוק (חלק לבן וירוק), פרוס דקבצל ירוק (חלק לבן וירוק), פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר454פלפל האבנרומותן טונה ללא עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץמותן טונה ללא עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומשום לבן קלויזרעי שומשום לבן קלוי

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

ניתן לשלב טונה עם יין פינו נואר, מרלו ורוז פסקי. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר