לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבי טבילה. מתכון זה מכין 10 מנות עם 475 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שמן קנולן, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 86%. ציון זה הוא סופר. טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים, טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר, ו טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 אינץ ' שיפודי עץ, ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מחממים גריל פחמים או סיר פחם קרמי בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
משחילים רצועת דג אחת לכל שיפוד, מברישים בשמן משני הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ועדיין נדיר באמצע, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מגישים על צלחות עם רטבי הטבילה בקערות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים יחד את המיונז, השום, גרידת הליים והמיץ והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג לפני ההגשה.
8
מקציפים יחד את רוטב הסויה, מיץ הלימון, רוטב השום הצ ' ילי והסוכר ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
צלי חזיר שלם, קצוץ
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
תנו לרוטב לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את הג ' ינג 'ר ופתיתי הצ' ילי האדומים ומבשלים עד שהג ' ינג ' ר רך, כ -2 דקות. מגבירים את האש לגבוהה, מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר החום, רוטב הסויה ומיץ הליים ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת בכרבע, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
ניתן לשלב טונה עם יין פינו נואר, מרלו ורוז פסקי. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.