לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבי טבילה. מתכון זה מכין 10 מנות עם 475 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שמן קנולן, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 86%. ציון זה הוא סופר. טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים, טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר, ו טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 אינץ ' שיפודי עץ, ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג לפני ההגשה.
8
מקציפים יחד את רוטב הסויה, מיץ הלימון, רוטב השום הצ ' ילי והסוכר ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודו
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
תנו לרוטב לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
10
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את הג ' ינג 'ר ופתיתי הצ' ילי האדומים ומבשלים עד שהג ' ינג ' ר רך, כ -2 דקות. מגבירים את האש לגבוהה, מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר החום, רוטב הסויה ומיץ הליים ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת בכרבע, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
ניתן לשלב טונה עם יין פינו נואר, מרלו ורוז פסקי. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.