קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות18
מגזין

טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים

טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבי טבילה. מתכון זה מכין 10 מנות עם 475 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 133 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שמן קנולן, מלח ופלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 86%. ציון זה הוא סופר. טונה צרובה, זנב צהוב וסלמון עם שלושה רטבים טובלים, טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר, ו טונה צרובה שומשום עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-גזר דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 6 אינץ ' שיפודי עץ, ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
מחממים גריל פחמים או סיר פחם קרמי בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
4
משחילים רצועת דג אחת לכל שיפוד, מברישים בשמן משני הצדדים ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים ועדיין נדיר באמצע, כ -30 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
5
מגישים על צלחות עם רטבי הטבילה בקערות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
6
מקציפים יחד את המיונז, השום, גרידת הליים והמיץ והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג לפני ההגשה.
8
מקציפים יחד את רוטב הסויה, מיץ הלימון, רוטב השום הצ ' ילי והסוכר ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
תנו לרוטב לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מוסיפים את הג ' ינג 'ר ופתיתי הצ' ילי האדומים ומבשלים עד שהג ' ינג ' ר רך, כ -2 דקות. מגבירים את האש לגבוהה, מוסיפים את מיץ התפוזים, הסוכר החום, רוטב הסויה ומיץ הליים ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת בכרבע, תוך ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
12
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את חומץ האורז ותפוזים ולימונים ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
13
מוסיפים את הבצל הירוק והשומשום רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ

מרכיבים

10שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שום1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות10שרימפס וורידיםשמן קנולהשמן קנולה1אוראו ממולאים כפוליםצ'ילה-רוטב שוםצ'ילה-רוטב שום454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה yellowtail, פרוס לרצועות עבות 1-inchפילה yellowtail, פרוס לרצועות עבות 1-inch23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קלופים וגרד דק זנגביל טריקלופים וגרד דק זנגביל טרי2ציפורןשום, מרוסק למשחה עם מלחשום, מרוסק למשחה עם מלח1גרידה ומיץ לימוןגרידה ומיץ לימון1מיץ לייםמיץ ליים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרימיץ לימון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר0חתיכות טופי הית' ברגרידת ליים מגוררתגרידת ליים מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתום מגורדגרידה כתום מגורד0חתיכות טופי הית' ברפתיתי צ'ילה אדומיםפתיתי צ'ילה אדומים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון חסר עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץפילה סלמון חסר עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץ10שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםבצל ירוק (חלק לבן וירוק), פרוס דקבצל ירוק (חלק לבן וירוק), פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מותן טונה ללא עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץמותן טונה ללא עור, פרוס לרצועות בעובי 1 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםזרעי שומשום לבן קלויזרעי שומשום לבן קלוי

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, יין ורדים

ניתן לשלב טונה עם יין פינו נואר, מרלו ורוז פסקי. למרות שדגים משולבים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים 'בשרניים' יותר כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז * * גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר ליין לבן. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ג ' וזף פלפס כרם פסטורלה פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר