קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

טילאפיה טרופית

טילאפיה טרופית
אמנון טרופי לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 321 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים, תיבול קריבי קריבי, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טילאפיה טרופית, אמנון טרופי עם סלסן אננס ואורז קוקוס-קל ומיוחד, ו אמנון טרופי עם סלסן אננס ואורז קוקוס-קל ומיוחד.

הוראות

1
מתבלים פילה בתיבול אידיוט. במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים פילה על אש בינונית-גבוהה במשך 3-5 דקות או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, והופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Jerkתיבול Jerk
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מעבירים לפלטת הגשה ושומרים על חום.
3
באותה מחבת, שלבו את הפירות, הבצל, הג ' לי והשקדים; מחממים דרך. מערבבים פנימה נענע ומיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מגישים עם דגים ואורז.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

אמנון עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. ברוקס וילמט עמק פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!