עוגת מרנג לימון-ליים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 ועלותו 92 סנט למנה מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -8 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 634 קלוריות . אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סוכר, סודה לשתייה, קרם טרטר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: מרנג לימון , עוגיות מרנג לימון ופאי מרנג לימון הטוב ביותר שלי .
הוראות
1
בסיר קטן כבד מערבבים את הסוכר, עמילן התירס והקמח. מערבבים פנימה מים עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')
עיגול עוגת קרטון (9 אינץ')
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת חמה לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את המיצים, החמאה והקליפות.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
4
מעבירים לקערה קטנה; מצננים 10 דקות. מקררים עד לצינון.
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
לעוגה: בקערה גדולה קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
שמנת חמה חצי חצי
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה טבעית באריזה
7
מערבבים את השמנת החמוצה, המיצים וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
אופים בחום 350 במשך 18-22 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
11
מניחים את עיגול העוגה על תבנית אפייה; שכבה עם שכבת עוגה אחת וחצי ממלית. חזור על שכבות. למעלה בשכבת העוגה הנותרת.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 פאונד חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
12
למרנג: בקערה גדולה מקציפים חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
13
מורחים מרנג מעל ודפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
אופים בחום 350 במשך 28-32 דקות או עד שהמרנג שחום קל. מעבירים בזהירות לצלחת עוגה. מקררים שאריות.