קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

עוף ופסטינה אפויה איטלקית

עוף ופסטינה אפויה איטלקית
עוף ופסטינה אפוי איטלקי הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 4. מנה אחת מכילה 310 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, עגבניות משומרות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -55 דקות . 111 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. נסו ירכי עוף אפויות בסגנון איטלקי , זיטי אפוי עם נקניק ריקוטן ואיטלקי , ונאצ'וס איטלקי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
3
מביאים סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסת פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
ציוד שתשתמש בו
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לריכוך, תוך ערבוב מדי פעם, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מסננים את הפסטה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6
בינתיים, שמים את שמן הזית במחבת קפיצה בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט נדיב של גאראם מסאלהקורט נדיב של גאראם מסאלה
7
מוסיפים את העוף ומבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8
מוסיפים את הבצל והשום, תוך ערבוב לאיחוד, ומטגנים עד שהבצל רך והעוף מבושל, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלהחתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
9
מכניסים את תערובת העוף לקערה עם הפסטה המבושלת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
10
מוסיפים את השימורים של העגבניות, גבינת המוצרלה, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
11
מניחים את התערובת בתבנית אפייה משומנת בחמאה בגודל 8 על 8 על 2 אינץ'. בקערה קטנה מערבבים יחד את פירורי הלחם וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
12
מפזרים מעל את החלק העליון של תערובת הפסטה. מנקדים את החלק העליון בחתיכות קטנות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
אופים עד שהחלק העליון מזהיב, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות