פטריות פורטובלו ממולאות תרד
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פטריות פורטובלו ממולאות תרד. מנה אחת מכילה 172 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-170 יאמרו שהוא פגע במקום. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש ביצה, תרד, מלח ופלפל גרוס וגבינת פרמזן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון של 93% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: פטריות פורטובלו ממולאות ללא אלרגיות , פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , ופטריות פורטבלה ממולאות בבשר ותרד עם גבינת עיזים .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מברישים את שני הצדדים של כל כובע פטריות פורטובלו ברוטב איטלקי. מסדרים פטריות על תבנית עם נייר אפייה, צדדי הזימים כלפי מעלה.
אופים פטריות בתנור שחומם מראש עד לריכוך, כ-12 דקות.
מסננים כל מיץ שנוצר בפטריות.
טורפים ביצה, שום, מלח ופלפל שחור יחד בקערה גדולה.
מערבבים תרד, פפרוני, גבינת פרמזן, 3 כפות גבינת מוצרלה ו-3 כפות פירורי לחם לתוך הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את תערובת התרד על כובעי פטריות; מפזרים פטריות עם כף 1 גבינת מוצרלה ו 1 כף פירורי לחם. מחזירים פטריות לתנור.
ממשיכים לאפות עד שהציפוי מזהיב והגבינה נמסה, כ-10 דקות נוספות.