תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה עם Ragout פטריות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קמח תירס, חמאה, עירית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רגאוט פטריות עם פולנטה, פולנטה עם סמרטוט פטריות מעושן, ו רגאוט פטריות פולנטה וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פולנטה
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
2
מביאים את המים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מפזרים את קמח התירס על גבי תוך ערבוב אותו עם מקצף, ומערבבים את המלח והפלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לנמוך, מכסים במכסה כדי למנוע התזה, ומבשלים בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הפולנטה מבושל ויש לו את העקביות של מחית שמנת. שים בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
עבור RAGOUT
5
מחממים את החמאה והשמן בסיר גדול. כאשר הם חמים, מוסיפים את הבצל ואת sauté במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את הפטריות ואת sauté על חום גבוה במשך כ 2 דקות, עד הנוזל עולה מהם ומתאדה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
7
מוסיפים את השום, העגבניות, התירס, מניית העוף, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה חזקה. להפחית את החום בינוני ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עגבנייה
שום
פלפל
תירס
מלח
8
כדי לשרת, מצקת את הפולנטה למרכז של ארבע צלחות מרק ושופכים את הסמרטוט פטריות על גבי וסביבו.