פיצות לארוחת בוקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פיצות ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. אם יש לך בייקון מעושן-אפלווד, אצווה בסיסי בריוש בצק, בצל מקורמל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד בריוש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת בריוש תפוחים בקרמל בגריל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פיצות לארוחת בוקר, פיצה אפויה ביצים לארוחת בוקר, ו מיני פיצות לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350°f / 180 ° C, ומניחים מתלה אחד במרכז ומתלה אחד בשליש העליון של התנור. קו דפי אפייה עם נייר קלף.
לעצב את הבצק בריוש לתוך מלבן על 8 ב/20 ס "מ ארוך, 4 ב/10 ס" מ רחב, ו 1 ב/2.5 ס " מ עבה. באמצעות סרגל וסכין, לחתוך את המלבן לשמונה ריבועים 2-ב/5-ס "מ על ידי חלוקת הראשון אותו במחצית אופקית ולאחר מכן לחלק אותו אנכית לרצועות 2 ב / 5 ס" מ רוחב. כל ריבוע של בצק צריך לשקול על 3 1/2 עוז / 100 גרם. למתוח כל ריבוע למעגל על 5 ב/12 ס " מ קוטר כאילו אתה עושה פיצה קטנה. למתוח את החלק הפנימי של המעגל כך שהוא די דק ולעצב את קצה המעגל כדי ליצור שפה. המרכז צריך להיות כמעט דק נייר, ואת המעגל המוגמר צריך להיראות כאילו אתה עושה את הקרום עבור פיצה מיני צלחת עמוקה.
מניחים את מעגל בריוש על אחד מסדינים האפייה מוכן לחזור עם ריבועי הבצק הנותרים, מרווחים אותם 2 עד 3 ב/5 עד 7.5 ס " מ זה מזה ושימוש בשני גיליונות אפייה.
באמצעות גב כף מורחים 1 כפות של קרם פרש מעל הבסיס של כל מעגל בריוש, ומפיצים אותו באופן שווה על הבסיס אך משאירים את הטבעת חשופה.
חותכים את פרוסות הבייקון לשניים. עבור כל פיצה, לחץ על שלוש חצאי פרוסות בייקון כנגד שולי בריוש כדי ליצור קיר בייקון. מחלקים את הבצל המקורמל באופן שווה בין הפיצות, כורתים ומפיצים את הבצל ליד הבייקון ומשאירים את מרכז המעגל חשוף למעט קרם פרש.
אופים את הפיצות, מחליפים את דפי האפייה בין המדפים ומסובבים אותם בחזרה לחזית בערך באמצע הדרך במהלך האפייה, למשך כ-15 דקות, או עד שקצוות הפיצה מתחילים להפוך לחומים בהירים.
הסר את סדיני האפייה מהתנור וסדוק בזהירות ביצה למרכז כל פיצה.
מפזרים על 1/4 כוס / 30 גרם של מוצרלה על גבי כל פיצה, מכסה הן את הביצה ואת השפה החשופה של בריוש.
אופים עוד 8 עד 10 דקות, שוב מיתוג דפי האפייה בין מדפים ומסובבים אותם בחזרה לחזית בערך באמצע הדרך במהלך האפייה, או עד הגבינה נמסה, הקצוות של הביצה מבושלים אבל החלמון הוא עדיין מתפתל, ואת הקצוות של הפיצה הם חום זהוב.
תנו לפיצות להתקרר במשך 8 עד 10 דקות כדי לאפשר לביצים להתמקם קצת לפני ההגשה.
חזיר, ריקוטה, וריאציה פרמזן: להשמיט את הבייקון, בצל, ומוצרלה. תחליף 4 אונקיות / 115 גרם חזיר פרוס, 1 כוס / 250 גרם גבינת ריקוטה חלב טרי, ו 1 כוס / 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת טרי. באמצעות כ 1/2 אונקיה / 15 גרם חזיר לפיצה, לקרוע את החזיר לחתיכות קטנות ולחץ את החתיכות נגד שולי בריוש כדי ליצור קיר חזיר.
מורחים 2 כפות של ריקוטה לאורך הקצוות של כל פיצה ליד החזיר, משאיר את מרכז מעגל בריוש חשוף למעט קרם fraîche .
אופים לפי ההוראות, החלפת 2 כפות של פרמזן מגוררת במקום המוצרלה מפוזרים על הביצה על כל פיצה.
בואו מגניב במשך 8 עד 10 דקות לפני ההגשה.עגבניות וצ ' דר: להשמיט את הבייקון, בצל ומוצרלה. תחליף 2 עגבניות בשלות, פרוס דק, ו 8 אונקיות / 225 גרם גבינת צ ' דר, פרוס דק. באמצעות 2 עד 3 פרוסות עגבניות לפיצה, קרע את הפרוסות לחתיכות ולחץ על הקצה של שולי בריוש כדי ליצור קיר עגבניות, והשאיר את מרכז מעגל בריוש חשוף למעט קרם פרש.
אופים לפי ההוראות, החלפת 1 אונקיה / 30 גרם של צ ' דר פרוס במקום המוצרלה זרועה על הביצה על כל פיצה.
בואו מגניב במשך 8 עד 10 דקות לפני ההגשה.
Reprinted with permission from Flour, too by Joanne Chang, © 2013 Chronicle Books