1 ס ' מור לדרך וסמור לילדים
1 ס 'מור לדרך וילדים ס' מורס לוקח בערך 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 87 גרם חלבון, 366 גרם שומן, ובסך הכל 9843 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 64 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ רשת מזון דורש בורבון, אבקת סוכר, ורמוט וחטיפי שוקולד חצי מתוק. עם כפית ציון 82%, המנה הזו סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוקי רואד סמורס, ברים של רוקי רוד סמורס, ו סנגריה לילדים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מצפים קערה גדולה המתאימה למיקרוגל בתרסיס נון-סטיק.
מוסיפים את קרם המרשמלו והמיקרוגלעד שהתחמם ונפוח מעט, 30 עד 45 שניות.
מוסיפים את החמאה ואבקת הסוכר ומקציפים במיקסר ידני עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, 1 עד 2 דקות.
מעבירים מחצית מהתערובת לקערה אחרת מצופה בתרסיס נון-סטיק ומקפלים פנימה את הסוכריות. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מוסיפים את הבורבון, הוורמוט והגרנדין לתערובת המרשמלו שנותרה ומקציפים במיקסר ידני עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
לבניית "1 ס ' עוד לדרך": על מתלה קירור מעל חצי תבנית אפייה, הניחו 32 מחצאי קרקר גרהם.
מורחים 1 1/2 כפיות מקרם המרשמלו "מנהטן" על כל חצי קרקר גרהם.
מניחים 4 מרשמלו הניתן לערימה על 16 מחצאי קרקר הגרהם. למעלה עם חצאי קרקר גרהם הנותרים.
לבניית סמורס הילדים: על מתלה קירור מעל חצי תבנית אפייה, הניחו את 16 חצאי קרקר הגרהם הנותרים.
מורחים 1 כף קרם מרשמלו "ילדים" על כל חצי קרקר גרהם.
מניחים 2 מרשמלו הניתן לערימה על 8 מחצאי קרקר הגרהם. למעלה עם חצאי קרקר גרהם הנותרים.
בקערת מתכת המונחת מעל סיר עם כ -1 אינץ ' של מים רותחים בתוכו, ממיסים את השוקולד החצי מתוק על אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, תוך ערבוב מתמיד, 5 עד 7 דקות. לאחר שהשוקולד נמס, כבו את האש מתחת לתבנית.
יוצקים 2 כפות מהשוקולד המומס על גבי כל ס ' מור, נותנים לשוקולד לטפטף בצדדים. לאחר סיום הסמור, הניחו לשוקולד להתקשות בטמפרטורת החדר למשך שעה (או אם אתם ממהרים, הניחו להתייצב במקרר למשך 15 דקות).
מגישים עם צד של מנהטן למבוגרים וקצת חלב שוקולד לילדים.