קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות1
ציון בריאות49
מגזין

1 ס ' מור לדרך וסמור לילדים

1 ס ' מור לדרך וסמור לילדים
1 ס 'מור לדרך וילדים ס' מורס לוקח בערך 2 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 87 גרם חלבון, 366 גרם שומן, ובסך הכל 9843 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 64 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ רשת מזון דורש בורבון, אבקת סוכר, ורמוט וחטיפי שוקולד חצי מתוק. עם כפית ציון 82%, המנה הזו סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: רוקי רואד סמורס, ברים של רוקי רוד סמורס, ו סנגריה לילדים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מצפים קערה גדולה המתאימה למיקרוגל בתרסיס נון-סטיק.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את קרם המרשמלו והמיקרוגלעד שהתחמם ונפוח מעט, 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
4
מוסיפים את החמאה ואבקת הסוכר ומקציפים במיקסר ידני עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מעבירים מחצית מהתערובת לקערה אחרת מצופה בתרסיס נון-סטיק ומקפלים פנימה את הסוכריות. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את הבורבון, הוורמוט והגרנדין לתערובת המרשמלו שנותרה ומקציפים במיקסר ידני עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
וודקה פטל 1 אונקיהוודקה פטל 1 אונקיה
ורמוטורמוט
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
לבניית "1 ס ' עוד לדרך": על מתלה קירור מעל חצי תבנית אפייה, הניחו 32 מחצאי קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
8
מורחים 1 1/2 כפיות מקרם המרשמלו "מנהטן" על כל חצי קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מניחים 4 מרשמלו הניתן לערימה על 16 מחצאי קרקר הגרהם. למעלה עם חצאי קרקר גרהם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
10
לבניית סמורס הילדים: על מתלה קירור מעל חצי תבנית אפייה, הניחו את 16 חצאי קרקר הגרהם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מורחים 1 כף קרם מרשמלו "ילדים" על כל חצי קרקר גרהם.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מניחים 2 מרשמלו הניתן לערימה על 8 מחצאי קרקר הגרהם. למעלה עם חצאי קרקר גרהם הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מקלות בייגלה דקים או קיסמי שינייםמקלות בייגלה דקים או קיסמי שיניים
13
בקערת מתכת המונחת מעל סיר עם כ -1 אינץ ' של מים רותחים בתוכו, ממיסים את השוקולד החצי מתוק על אש בינונית-נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, תוך ערבוב מתמיד, 5 עד 7 דקות. לאחר שהשוקולד נמס, כבו את האש מתחת לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
יוצקים 2 כפות מהשוקולד המומס על גבי כל ס ' מור, נותנים לשוקולד לטפטף בצדדים. לאחר סיום הסמור, הניחו לשוקולד להתקשות בטמפרטורת החדר למשך שעה (או אם אתם ממהרים, הניחו להתייצב במקרר למשך 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
15
מגישים עם צד של מנהטן למבוגרים וקצת חלב שוקולד לילדים.
מרכיבים שתצטרך
שוקושוקו