קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

1-צלחת טאקו לאפות

1-צלחת טאקו לאפות
1 צלחת טאקו לאפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 421 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, קמח תירס, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ארוחת התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות טוסטר אוכמניות ותירס כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: עוגת טאקו מנה עמוקה, צלחת אטריות טאקו, ו מחבת טאקו הודו {צלחת סיר אחת}.

הוראות

1
בשר בקר טחון חום וניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2
מוסיפים תיבול טאקו ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
3
מערבבים הבלילה מרכיבים יחד בצלחת פאי 9-1 / 2 אינץ ' מרוסס מראש.
4
הבלילה העליונה עם מילוי בשר טאקו.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
יוצקים סלסה באופן שווה על בשר; מפזרים גבינה קרועה וצ ' יפס תירס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צ ' יפס תירסצ ' יפס תירס
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
אופים על ידי הצבת בתנור קר; להגדיר טמפרטורה 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 30 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.