2 ב 1 רוטב ומילוי ממולא נקניק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל 2 ב 1 רוטב נקניקיות ממולאים מלית. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם עלי טימין, לחם עוף מלית לערבב, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נקניק ומילוי קרפדה-in-the-חור עם רוטב בצל, ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), ו רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ושופכים כמויות קטנות של נקניק למחבת. מבשלים עד חום זהוב, כ 12 עד 15 דקות.
הסר מהמחבת לצלחת ולהניח בצד.
לאחר הסרת נקניק להוסיף 1/4 כוס שמן קנולה למחבת ומערבבים 1/2 כוס קמח. מערבבים כדי ליצור רביכה, ומבשלים כ 3 עד 4 דקות. לאט להוסיף את ציר העוף, ערבוב בזמן שאתה לשפוך ולתת להתבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא מתעבה, כ 6 עד 8 דקות.
בסיר נפרד חום 2 כוסות שמן קנולה על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע 350 מעלות F.
בקערה גדולה לשלב את המילוי, פטרוזיליה, טימין, בצל ירוק ומערבבים יחד. קח רבע בגודל או 1 כף של מלית לערבב לעטוף אותו סביב כדורי נקניק בודדים. מכסים את הנקניק לחלוטין ומניחים בצד
לאחר כל כדורי נקניק כבר מצופה מלית, לדלות אותם 1/2 כוס הנותרים של קמח. כאשר כל הכדורים מצופים קלות בקמח, בזהירות לזרוק אותם לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב, על 2 עד 3 דקות.
הסר אותם מן השמן, לצלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז. לאחר כל הכדורים כבר מטוגנים ומנוקז לכבות את החום לרוטב ולהוסיף את נקניקיות מטוגנות מלית כדורים. מערבבים בעדינות כדי מעיל את הכדורים עם הרוטב ולהעביר לקערה או מגש הגשה.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.